Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

čtenář

20. 12. 2007 0:45
Trest pro Vás...

Od teď Vaše názory nebudu číst, neb jste právě tímto článkem dodokázal, jak nenávistný a unavený člověk jste Vy sám. Rv

0 0
možnosti

brouk pytlik

19. 12. 2007 19:01
dalsi frustrat na obzoru

smesne, trapne, lacine - jenom se opet potvrzuje, ze nejnovejsim hitem frustrovanych jedincu v posledni dobe se stava pan Svejnar. az tady nebude, tak stale je tu jeste prehrsle jmen - Paroubek, Sobotka, komousi, muslimove, ekoteroristi - vsak on se uz nekdo najde. ;-D;-D

0 0
možnosti

Jan z Londýna

19. 12. 2007 18:50
Laciný, vulgární, vědomě i jinak zavádějící

Pane Truhlář, máte právo si myslet, interpretovat cokoliv, jakkoliv chcete. Ode mne ale ani karmu, ani poděkování, ani souhlas nemlžete ani náhodou dostat. Jste jen příkladem toho, jak vás lžiliberál Klaus má na udičce.

Když jste v penzi, možná budete mít čas, pokud možno věcně, slušně, bez LACINÝCH "mišigénů" atd., vysvětlit, jak si vysvětlujete DLOUHODOBOU shodu názorů a priorit našeho "echte liberála" Klause a nereformované KSČM. Příklady: 1) Místo aby prosazoval vrácení lupu obětem komunismu, "thatcherita" Klaus byl, důsledně, jako KSČM, vždy PROTI nim 2) Jako KSČM a nomenklatura ve vedení podniků Klaus prosazoval "českou cestu" privatizace, která nepřinesla kapitál na inovaci, nové trhy, jen tunely, sanace úverů bank a na generace zaopatřila rodiny nomenklatury 3) Pod vedením Klause, KSČM, vřetně soudruha kosmonauta Remka atd. prý vlastenecky hájí národní zájmy proti Bruselu, novodobému Mnichovu 4) Když Grebeníček slíbí hlasy KSČM Klausovi, Rujbrová se tím teď chubí to Vám neva?

0 0
možnosti

Petr z Bologni

20. 12. 2007 9:08
Re: Laciný, vulgární, vědomě i jinak zavádějící

Clovece, vam ten Klaus a jeho priznivci sakra lezi v zaludku, co vam provedl? Jen klid, nohy v teple a chladne na hlavu, jinak si zadelavate na infarkt :-P.

0 0
možnosti

Petr Hons

19. 12. 2007 18:38
Pane Truhláři, jste borec.

Napsal jste výborný článek. Děkuji.

0 0
možnosti

Jan z Londýna

19. 12. 2007 19:09
pane Honsi, máte zřejmě "zajímavá! kritéria

Nikdo vám je nebere, ale když vidím myšlení a rétoriku pana Truhláře a pak váš nadšený výkřik, jakýže je borec, lépe chápu, že nejen pro poslankyně KSČM jako Zuzku Rujbrovou, která se teď už veřejně a hrdě národu svěřila, že pro údajný ideologický protipól KSČM posledně hlasovala, je světem stále zneuznávaný Klaus nenahraditelným i pro ty mé spoluobčany ČR, kteří se jinak za poznamenané komunistickým myšlením nepovažují.

Pro mě, pan Truhlář je, svými vývody a lacinými "mišigény" jen o chlup lepší než hulvát, ale úspěšný operátor, Šlouf, který o tehdy připravované kandidatuře (skutečného) profesora ekonomie, Švejnara na Moravcovi předvedl úrověň žumpy (přehrajte si to). Hezký den!

0 0
možnosti

Jan Vrana

19. 12. 2007 18:13
Antiklaus

Jan Svejnar je nastrcena figurka pravdolaskaru, kteri jsou schopni kvuli ponizeni VK se spojit treba i s Martany ci alespon s jejich vyslancem Paroubkem. Nekteri clenove Svejnarova realizacniho tymu jsou pekni slizouni; ti co stoji za nimi, jsou jeste vetsi slizouni.

0 0
možnosti

jonk

19. 12. 2007 18:49
Re: Antiklaus

švejnar by vlezl do zadku komukoli, nejenom komunistům, jen aby ho volili.

0 0
možnosti

Souhlas - KOMUNISTY PRYC !!!

19. 12. 2007 17:18
Obcan ceske republiky

Naprosty souhlas, komunisty pryč a nafurt ... je mi sice "jenom" 30, ale proto, a nebo prave proto mam komunistu plne zuby. Udelejme vse pro zastaveni tohoto rudeho moru ! dekuji *

0 0
možnosti

Ransdorf

19. 12. 2007 19:01
Posledně se Topolánek před námi doslova plazil

když lovil hlasy pro Klause. (Ransdorf na TV asi před 3 lety)

Jinak viz. příspěvek Jana z Londýna, uvádějící pár základních příkladů, kdy, od restituci, přes "českou cestu" privatizace, boj proti zavádění evropského práva u nás, rádoby "ideologické protipóly", rádoby thatcherita Klaus a stále nereformovaná KSČM mají a hájí společné zájmy, které nejsou zájmem většiny obřanů naší země.

0 0
možnosti

rezjir

19. 12. 2007 17:18
Autor určitě zná stát

kde žádná politická strana ani politický směr nežáhli na soukromé vlastnictví. Ja takoj strany neznaju.

0 0
možnosti

Stará kára

19. 12. 2007 17:37
Re: Autor určitě zná stát

Vot kakaja intěresnaja logika. Hlavně tedy pro komunisty.

0 0
možnosti

kam

19. 12. 2007 16:58
Pane Truhláři, nedělejte aspoň hrubky !!

Když se tak dívám na fotku autora, tak přemýšlím o tom, co ho pudí psát.

Byl bych strašně rád, kdyby mi to třeba napsal do odpovědi. Ale myslím, že by měl ( vzhledem k jeho věku )  už umět aspoň pravopis.

0 0
možnosti

antizel

19. 12. 2007 17:25
Re: Pane Truhláři, nedělejte aspoň hrubky !!

podívej se raději na svou fotku

Pan Truhlář má u mne velkou 1 s hvězdičkou , ve svém věku se naučil s internetem R^R^

0 0
možnosti

Zita

19. 12. 2007 16:29
Pokolikáte v historii už někdo nabízí vrstvy vápna?

Pane Truhláři ještě chvíli takto pište a neodejde jen pan Švejnar,ale zbydete tady jen Vy s panem Fialou a panem AAA

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

19. 12. 2007 17:10
Re: Pokolikáte v historii už někdo nabízí vrstvy vápna?

Vy Zito a kame, čtete pravidelně články pana Truhláře? Pak by Vás nemohl překvapit jeho způsob psaní. Já osobně bych v jeho věku chtěl mít jeho nadhled a optimismus.

0 0
možnosti

petr

19. 12. 2007 16:27
Milý pane Vojtěchu...

...ničeho se nebojte! Já chápu, že už jste hodně starý a možná ste to pozapomněl, ale ona nás ta naše vláda dostala do tý Evropský únije nebo jak sa to kruci menuje a ta naše únije, ve který už opravdu jsme a ne že ne, ta žádný takový to zestátnění prostě dovolit na svým území fakt nemůže, máme na to dokonce takový stanovy a různý mechanizmy. Jinak je ta únije sice možná na houno, ale tohleto je možná docela dobrý, že pracující lid tu kapitalistům majetek jen tak opravdu brát nebude. A taky máme na obranu před diktátory všeho možnýho typu takový spojený vojska, NATO se to jmenuje, a ty nás přes tou rudou verbeží ouplně ochrání, dyž to bude zapotřebí. Čeká vás tedy v tomto směru snad klidný podzim života, švejnar nešvejnar. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2946x
já jsem již v důchodu, mám rád václavskou klobásu, ale jíst ji moc nemůžu kvůli zdraví, pracoval jsem v muzeu, nebyl jsem ve straně, rád hraji karty s kámošem Béďou, žiji z důchodu

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky